Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

19 september ontmoetingsavond voor ouders van een kind met autisme

Publicatie 14 september 2017 Heeft u een kind met autisme? Wilt u uw ervaringen delen met andere ouders en professionals? U bent van harte welkom op de bijeenkomst voor ouders van kinderen...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

19 september ontmoetingsavond voor ouders van een kind met autisme

Publicatie 14 september 2017

Heeft u een kind met autisme? Wilt u uw ervaringen delen met andere ouders en professionals? U bent van harte welkom op de bijeenkomst voor ouders van kinderen met autisme op 19 september.

Positieve kanten van autisme

Het thema van de bijeenkomst is ‘Positieve kanten van Autisme Spectrum Stoornis (ASS) belichten’. Systeemtherapeut Lea Gommans is deze avond gastspreker.

De avond wordt georganiseerd door het CMD en het Plusteam. De bijeenkomst duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur en vindt plaats in Bibliotheek Dommeldal in Geldrop (Heuvel 94).

Aanmelden bijeenkomst

Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst? U meldt zich aan door te mailen naar gemeente@geldrop-mierlo.nl onder vermelding van ‘Aanmelden ontmoetingsgroep ouders van een kind met autisme’. U kunt zich ook telefonisch aanmelden door te bellen naar Paula Hemmen of Esther Steinschuld. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 040.