Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Inloopavond woningbouwplannen Talingstraat

Publicatie 11 april 2018 Op donderdag 19 april wordt er een inloopavond georganiseerd over de woningbouwplannen aan de Talingstraat in Geldrop. U bent van harte welkom tussen 19.00 uur...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Inloopavond woningbouwplannen Talingstraat

Publicatie 11 april 2018

Op donderdag 19 april wordt er een inloopavond georganiseerd over de woningbouwplannen aan de Talingstraat in Geldrop. U bent van harte welkom tussen 19.00 uur en 20.30 uur in Kasteel Geldrop (Mierloseweg 1). Vertegenwoordigers van de gemeente en van de ontwikkelaar zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven.

Aanmelden inloopavond

Wilt u de inloopavond bijwonen? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar gemeente@geldrop-mierlo.nl, ter attentie van Claudia Terlou en onder vermelding van 'Inloopavond Talingstraat'.

Woningbouwplan Talingstraat

Tussen de loop van de Kleine Dommel, Kasteeltuin, Mierloseweg, Kievitstraat en Talingstraat worden 45 woningen gebouwd in een groene omgeving. Het bouwplan bestaat uit half vrijstaande en vrijstaande woningen op ruime kavels.

Bekendmakingen en meer informatie

Het Ontwerp Uitwerkingsplan, Ontwerp Bestemmingsplan, Beeldkwaliteitplan en de melding Wet geluidhinder liggen vanaf 12 april ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis, Dwarsstraat 70 in Geldrop. Vanaf die datum zijn de stukken ook online in te zien, via onze website of via de website van Ruimtelijke plannen.

Deze bekendmakingen en meer informatie over het woningbouwplan vindt u op de projectpagina Talingstraat Geldrop.