Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Laatste themabijeenkomst voor ouders van een kind met autisme

Publicatie 18 oktober 2017 Op 15 november organiseren het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) en het Plusteam de laatste bijeenkomst in 2017 voor ouders van een kind met autisme....

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Laatste themabijeenkomst voor ouders van een kind met autisme

Publicatie 18 oktober 2017

Op 15 november organiseren het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) en het Plusteam de laatste bijeenkomst in 2017 voor ouders van een kind met autisme. Meld u nu aan voor deze bijeenkomst.

Verslavingsgevoeligheid en autisme

Het thema is: Verslavingsgevoeligheid voor alcohol, roken, drugs en gamen. Gedragstrainer en autismespecialist Marij van der Aalst geeft een lezing over dit onderwerp en deelt haar kennis en ervaringen. U kunt op deze avond andere ouders ontmoeten en ervaringen delen. De avond vindt plaats in de bibliotheek van Geldrop (Heuvel 94), van 19.30 tot 21.30 uur. 

Aanmelden bijeenkomst

U meldt zich aan voor de bijeenkomst door te mailen naar gemeente@geldrop-mierlo.nl, onder vermelding van ‘Aanmelden ontmoetingsgroep ouders van een kind met autisme’.
U kunt zich ook telefonisch aanmelden door te bellen naar Paula Hemmen of Esther Steinschuld. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 040.