Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Landelijke Opschoondag op 25 maart

Publicatie 15 maart 2017 Op zaterdag 25 maart is het weer Landelijke Opschoondag. De dag waarop heel Nederland in actie komt tegen zwerfafval. Meedoen is heel makkelijk. En als we het...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Landelijke Opschoondag op 25 maart

Publicatie 15 maart 2017

Op zaterdag 25 maart is het weer Landelijke Opschoondag. De dag waarop heel Nederland in actie komt tegen zwerfafval. Meedoen is heel makkelijk. En als we het samen doen, is het ook nog eens gezellig. 

Gemeente ondersteunt Landelijke Opschoondag

Een schone leefomgeving zonder zwerfafval geeft een gelukkig gevoel en daarnaast stimuleert het samenwerken. De gemeente ondersteunt daarom de Landelijke Opschoondag van harte. Kindcentrum Puur Sang  en Jongerenwerk Mierlo doen ook mee. Elke woensdag organiseert het jongerenwerk van de Lev-groep een zaalvoetbalmiddag in sporthal de Weijer in Mierlo. De deelnemers van het zaalvoetballen gaan op woensdag 22 maart opruimen rondom de sporthal. Puur Sang gaat opruimen in de buurt. 

Doet u ook mee? 

Ziet u ook het belang van een schone leefomgeving zonder zwerfafval? Doet u graag wat extra’s voor uw buurt? Meldt u zich dan aan via: www.nederlandschoon.nl.