Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Opening wandelroute Sang en Goorkens in Mierlo

Publicatie 16 juni 2017 Vrijdag 23 juni wordt om 19.45 uur de nieuwe wandelroute ‘Rondje ’t Sang’ van natuurgebied Sang en Goorkens geopend. Na de opening start de eerste...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Opening wandelroute Sang en Goorkens in Mierlo

Publicatie 16 juni 2017

Vrijdag 23 juni wordt om 19.45 uur de nieuwe wandelroute ‘Rondje ’t Sang’ van natuurgebied Sang en Goorkens geopend. Na de opening start de eerste wandeling onder begeleiding van de boswachters. De wandelroute is onderdeel van de ontwikkeling van het natuurgebied, waarin de gemeente samenwerkt met waterschap Aa en Maas en Staatsbosbeheer.

Gratis kindervoorstelling

Een moeraself en tovenaar openen de wandeltocht. Daarna spelen zij voor de kinderen een korte voorstelling over het Sang en de bedreiging door de Gruwelslurp.

Deelname

Deelname aan de opening, voorstelling en de wandeltocht is gratis. Aanmelden is niet nodig. Het gebied is niet geschikt voor rolstoelen en wandelwagens. Honden zijn aangelijnd toegestaan.

Ontwikkelen buitengebied

In de gemeente zijn er meer plaatsen in het buitengebied die worden ontwikkeld. Benieuwd wat het buitengebied van Geldrop en Mierlo nog meer te bieden heeft? Kijk dan op de projectpagina Ontwikkelingen buitengebied.