Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Regelingen voor mensen met laag inkomen en hoge zorgkosten

Publicatie 9 maart 2017 Heeft u een laag inkomen en heeft u uw eigen risico zorgverzekering volledig benut in 2015 en 2016? Dan kunt u in aanmerking voor een eenmalige bijdrage van 99...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Regelingen voor mensen met laag inkomen en hoge zorgkosten

Publicatie 9 maart 2017

Heeft u een laag inkomen en heeft u uw eigen risico zorgverzekering volledig benut in 2015 en 2016? Dan kunt u in aanmerking voor een eenmalige bijdrage van 99 euro. Had u in 2016 een laag inkomen en hoge zorgkosten als gevolg van een beperking?  Dan kunt u ook in aanmerking komen voor een eenmalige bijdrage van 99 euro.

Bijdrage aanvragen?

De gemeente heeft iedereen die vorig jaar een bijdrage heeft ontvangen een nieuw aanvraagformulier toegestuurd. Heeft u eerder geen bijdrage ontvangen en denkt u dat u in aanmerking komt voor één of beide regelingen, vraag het dan zelf aan. 

Meer informatie

Meer informatie over de regelingen en de aanvraagformulieren vindt u bij Regelen en Aanvragen, Financiële tegemoetkoming Eigen Risico en Financiële Tegemoetkoming Chronisch zieken en gehandicapten. Meer informatie over andere regelingen vindt u op de pagina armoedebeleid.