Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Sporthal de Kievit bestaat 50 jaar

Publicatie 11 januari 2018 Op 31 augustus bestaat sporthal de Kievit 50 jaar. Daarom worden er dit jaar een aantal extra activiteiten georganiseerd. Hieronder de drie eerste activiteiten....

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Sporthal de Kievit bestaat 50 jaar

Publicatie 11 januari 2018

Op 31 augustus bestaat sporthal de Kievit 50 jaar. Daarom worden er dit jaar een aantal extra activiteiten georganiseerd. Hieronder de drie eerste activiteiten.

Urban Sports Experience

Op 14 en 15 februari begint het jubileumjaar met Urban Sports Experience. Jeugd tussen 5 en 15 jaar kan kennismaken met niet-alledaagse sporten en games. De sporthal is beide dagen geopend van 10.30 tot 16.00 uur. De toegang is gratis, maar wel graag aanmelden. Stuur hiervoor een mail naar gemeente@geldrop-mierlo.nl, onder vermelding van ‘Kievit 50 jaar’. Alle kinderen die zijn ingeschreven, ontvangen die dag een klein cadeautje.

Oude foto’s en krantenartikelen

Heeft u (oude) foto’s, krantenartikelen, clubbladen, afbeeldingen enzovoorts, uit de afgelopen 50 jaar met het thema sporthal de Kievit? Wilt u materiaal toesturen of in contact komen met de organisatie? Stuur dan een mail naar gemeente@geldrop-mierlo.nl, onder vermelding van ‘Kievit 50 jaar’.

Directeur voor 1 dag

Speciaal voor de kinderen is er een prijsvraag: als jij 1 dag directeur van de sporthal zou zijn, wat zou jij dan doen in de sporthal? Het antwoord op deze vraag mag worden geschreven, getekend, gekleurd, geknutseld… Alles mag, zolang het ontwerp door de brievenbus past. Uit alle inzendingen wordt het beste idee gekozen en uitgevoerd. Stuur ideeën voor 16 februari naar gemeente Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop en vermeld daarbij: Kievit 50. U kunt ook mailen naar gemeente@geldrop-mierlo.nl, onder vermelding van ‘Kievit 50 jaar’.