Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Start zonnepanelenproject 'De Groene Zone'

Publicatie 7 maart 2018 Heeft u nog geen zonnepanelen? Omdat u bijvoorbeeld te weinig kennis heeft over zonnepanelen of omdat het te duur is? Het regionaal project 'De Groene Zone' biedt...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Start zonnepanelenproject 'De Groene Zone'

Publicatie 7 maart 2018

Heeft u nog geen zonnepanelen? Omdat u bijvoorbeeld te weinig kennis heeft over zonnepanelen of omdat het te duur is? Het regionaal project 'De Groene Zone' biedt u de kans om toch zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning.

De Groene Zone

De Groene Zone is een samenwerking tussen twaalf gemeenten in de regio en serviceprovider Tautus. Het project heeft als doel om in twee jaar tijd 7000 woningen in de regio te voorzien van zonnepanelen, waarvan 606 woningen in Geldrop-Mierlo. Dit past bij de ambitie van de gemeente Geldrop-Mierlo: alle energie die we in de gemeente gebruiken duurzaam opwekken.

Voorfinanciering

Huiseigenaren die meedoen aan het project worden volledig ontzorgd. Technische kennis en inzet van eigen geld bij de start is niet nodig. Inwoners krijgen een aanbod voor een aantal zonnepanelen en de bijbehorende lening. In maximaal 15 jaar lossen inwoners de lening maandelijks af, tegen een rente van 1,35%.

Meer informatie

Heeft u interesse in het project? Of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in op de website van 'De Groene Zone'.