Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Veiligheidsmonitor 2017 gaat van start

Publicatie 9 augustus 2017 Hoe veilig is uw buurt? Bent u de afgelopen 12 maanden slachtoffer geweest van een misdrijf? Hoe tevreden bent u over de politie? Enkele vragen die in het kader...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Veiligheidsmonitor 2017 gaat van start

Publicatie 9 augustus 2017

Hoe veilig is uw buurt? Bent u de afgelopen 12 maanden slachtoffer geweest van een misdrijf? Hoe tevreden bent u over de politie? Enkele vragen die in het kader van de Veiligheidsmonitor worden gesteld aan 2366 inwoners van de gemeente Geldrop-Mierlo.

Onderzoek naar veiligheid

De Veiligheidsmonitor is een onderzoek naar criminaliteit, (on)veiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie. Het onderzoek begint rond 17 augustus en wordt uitgevoerd door I&O Research. Op basis van een steekproef ontvangen 2366 inwoners een uitnodiging om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor.

Doe mee

De gemeente gebruikt de resultaten van de Veiligheidsmonitor bij het vormgeven en evalueren van het veiligheidsbeleid. Het is daarom belangrijk dat we weten wat onze inwoners van de veiligheid en leefbaarheid in hun buurt vinden. De resultaten van de Veiligheidsmonitor worden in maart 2018 verwacht.

Meer informatie

Lees meer informatie over het Veiligheidsbeleid.