Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Verbouwing gemeentehuis door Moeskops Bouwbedrijf BV

Publicatie 12 maart 2018 Sinds half februari is het gemeentehuis verhuisd naar twee tijdelijke locaties, in verband met de verbouwing van het gemeentehuis aan de Hofstraat in Geldrop....

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Verbouwing gemeentehuis door Moeskops Bouwbedrijf BV

Publicatie 12 maart 2018

Sinds half februari is het gemeentehuis verhuisd naar twee tijdelijke locaties, in verband met de verbouwing van het gemeentehuis aan de Hofstraat in Geldrop. Inmiddels is bekend dat Moeskops Bouwbedrijf BV de verbouwing gaat uitvoeren. 

Budget

De gemeenteraad heeft een budget vastgesteld voor de verbouwing en renovatie van met name de bovenverdieping. In de eerder opgeknapte publiekshal wordt alleen de ontvangstbalie verplaatst.

Aanbesteding

Drie partijen hebben meegedaan aan de aanbesteding. Op basis van alle inschrijvingen is Moeskops Bouwbedrijf BV met de laagste inschrijving geselecteerd. Zij schreven zich in met de bouwsom van € 5.529.00,--. Zij kunnen de verbouwing realiseren binnen het budget dat de gemeenteraad hiervoor beschikbaar heeft gesteld. Binnenkort wordt het duidelijk tot wanneer de werkzaamheden gaan duren.

Bouwsom

De bouwsom voor de verbouwing is te verdelen in drie bedragen:

Renovatiekosten € 3.729.000,--
Kosten uitbreiding gemeentehuis
met multifunctionele vergaderlocatie
€ 1.300.000,--
Kosten verduurzaming € 500.000,--
Totale bouwsom Moeskops Bouwbedrijf BV € 5.529.000,--


Meer informatie

Lees meer over de verhuizing en de tijdelijke locaties van het gemeentehuis.