Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Voorbereidende werkzaamheden fietspad Wolfsven-Gulbergen

Publicatie 5 maart 2018 Deze week start de gemeente met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van een fietspad tussen 't Wolfsven en Gulbergen. Het nieuwe fietspad verbetert...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Voorbereidende werkzaamheden fietspad Wolfsven-Gulbergen

Publicatie 5 maart 2018

Deze week start de gemeente met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van een fietspad tussen 't Wolfsven en Gulbergen. Het nieuwe fietspad verbetert de bereikbaarheid van de verschillende recreatievoorzieningen in dat gebied. 

Brug Eindhovens Kanaal

Behalve een fietspad, komt er vlakbij Gulbergen een brug over het Eindhovens Kanaal voor fietsers en wandelaars. Een deel van de brug wordt een faunapassage voor kleine zoogdieren. 

Werkzaamheden

Deze week is de gemeente begonnen met het kappen van bomen om het fietspad en de brug mogelijk te maken. Hierbij is rekening gehouden met de maatregelen uit het ecologisch advies van De Bosgroep. Als de brug en het fietspad klaar zijn, worden er ongeveer 300 bomen terug geplant. In de tweede helft van het jaar wordt gestart met de aanleg van het fietspad en de brug.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze plannen? Kijk dan op de projectpagina 'Rijk van Dommel en Aa'. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Rosalie de Bont of Rob Elemans van de afdeling Ruimte. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 040.