Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

WOZ of gemeentelijke belastingen te hoog? Kijk hoe u bezwaar kunt maken

Publicatie 19 februari 2018 Op 24 februari ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen. Als u bent aangemeld bij de berichtenbox van Mijnoverheid krijgt u de aanslag digitaal in uw...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

WOZ of gemeentelijke belastingen te hoog? Kijk hoe u bezwaar kunt maken

Publicatie 19 februari 2018

Op 24 februari ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen. Als u bent aangemeld bij de berichtenbox van Mijnoverheid krijgt u de aanslag digitaal in uw berichtenbox. Op de aanslag staat de afvalstoffenheffing, rioolheffing en onroerendezaakbelasting (OZB). Ook staat de WOZ-waarde van uw woning, bedrijfspand en/of grond op deze aanslag.

WOZ-waarde niet juist?

Bent u het niet met de waarde eens? Neem dan contact met ons op. De gemeente wil, net als u, graag dat de WOZ-waarde klopt. Als blijkt dat er een fout is gemaakt bij het vaststellen van uw WOZ-waarde, passen wij deze graag voor u aan. Ook voor andere gemeentelijke belastingen kunt u contact met ons opnemen.

Formeel bezwaar

Komt u er met de gemeente niet uit, dan kunt u gratis bezwaar maken. Kijk bij bezwaarschrift WOZ-beschikking of bezwaarschrift gemeentelijke belastingen indienen.

Vragen

Heeft u vragen over de gemeentelijke belastingen en/of WOZ-waarde? Bel dan 14040. Ook voor vragen over betaling, kwijtschelding en algemene vragen belt u 14 040.