Op 6 april start de reconstructie van het gedeelte Mierloseweg vanaf de Nuenenseweg tot de Van der Puttstraat. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het riool en vernieuwen van de hoofdrijbaan ook wordt op het kruispunt Mierloseweg Nuenenseweg een verkeersregelinstallatie geplaatst. De aangelegen zuidelijke fiets/ventweg Mierloseweg is al vernieuwd en valt buiten het werk. De werkzaamheden gaan naar verwachting 8 weken duren tot en met 28 mei.

Omleidingen doorgaand verkeer

Het doorgaande verkeer van Mierlo in de richting van Eindhoven en omgekeerd wordt tijdelijk omgeleid via een grootschalige omleiding via de Geldropseweg-Brandevoortsedreef- Provincialeweg N270/A270-Collse Hoefdijk-Nuenenseweg-Wielewaal-Helze-Nieuwendijk en omgekeerd. Voor het fietsverkeer worden kleinschalige omleidingen ingesteld.

Buslijnen

Tijdens de afsluiting van het werkvak  gaat buslijn 320 en 20 tijdelijk via de zuidelijke fiets- ventweg Mierlosweg. Hiervoor worden slagbomen geplaatst ter hoogte van Mierloseweg huisnummer 52 en huisnummer 104.  De actuele dienstregeling voor de route kunt u hier vinden.

Bereikbaarheid panden en bedrijven Mierloseweg huisnummer 52 t/m 104 (even)

De bedrijven aan de Mierloseweg huisnummer 52 t/m 104 (even) aan de zuidelijke fiets-ventweg Mierloseweg blijven bereikbaar via de Van der Puttstraat en de Fleskensstraat.

Plattegrond werkzaamheden Mierloseweg

Totaalplan reconstructie Mierloseweg-Johan Peijnenburg

De herinrichting Johan Peijnenburgweg maakt onderdeel van de het totaalplan reconstructie Mierloseweg-Johan Peijnenburgweg. Informatie over dit project kunt u vinden op geldrop-mierlo.nl/reconstructie-mierloseweg-peijnenburgweg.
Het ontwerp van het kruispunt Johan Peijnenburgweg/Molenstraat/Sluisstraat kunt u hier vinden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over deze brief? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Willy van de Westerlo, afdeling Ruimte, te bereiken via telefoonnummer 040-2893893.