(26 september t/m 6 november)

Vanaf maandag 26 september gaan we asfaltonderhoud uitvoeren op de noordelijke rijbaan van de Laan der Vier Heemskinderen tussen het Bogardeind en de rotonde Dommeldalseweg. De werkzaamheden betreffen het vervangen van de asfalttoplaag en het aanpassen van de bandelijn aan de noordzijde (zijde Brandweerkazerne). De werkzaamheden gaan naar verwachting tot en met zondag 6 november duren.

Weekeind afsluiting 5 en 6 november

Voor het aanbrengen van de asfaltoplaag is het noodzakelijk de noordelijke rijbaan tussen het Bogardeind en de rotonde Dommeldalseweg op zaterdag 5 november en zondag 6 november af te sluiten voor al het verkeer. Verdere informatie over de planning van de weekend afsluiting volgt in een later stadium.

Verkeershinder

Buiten de weekendafsluiting blijft de Laan der Vier Heemskinderen in twee richtingen open.

Voor de werkzaamheden buiten de weekendafsluiting wordt één van de twee noordelijke rijbanen afgesloten hierdoor moet rekening gehouden worden met vertraging op deze route.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over dit bericht? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Willy van de Westerlo of Bas van Lieshout, afdeling Ruimte, te bereiken via telefoon­nummer 040-2893893.