Via de viewer kunt u de resultaten bekijken van de klimaatstresstest van de gemeente Geldrop-Mierlo.
Hieronder leest u hoe u deze viewer kunt gebruiken.

Er is ook een uitgebreide rapportage van de klimaatstresstest. Bekijk deze hier.

Gebruik van de viewer

Ga naar de viewer. Vervolgens kunt u in de linkerkolom van het tabblad 'Lagen', klikken op het plusje voor het onderdeel dat u wilt zien. Als u hierop heeft geklikt, ziet u verschillende weergave-opties van het betreffende onderdeel.

Zet een vinkje in één van de vakjes. Klik rechts op de regel op het symbool ”>” en schuif de donkere balk die dan verschijnt naar rechts of link om de kleurintensiteit op de kaart te wijzigen.

Met het zoekveld bovenaan de balk kunt u zoeken op adres of postcode. U  kunt ook in en uitzoomen met de loepjes, of door met het muiswiel te scrollen.

PDF van kaart

Afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding kan het een paar seconden uren voordat de kaart geheel geladen is.
De viewer kent geen rechtstreekse afdrukfunctionaliteit. Wel kunt u een pdf maken van een zelf te selecteren gebied op de kaart en die vervolgens printen. De pdf-functie vindt u rechtsboven in het scherm.

Is de viewer actueel?

Bij het opstellen van het kaartmateriaal is voor de gebouwen gebruik gemaakt van de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG). De situatie in de BAG is bijgewerkt tot voorjaar 2021. Daarnaast is gebruik gemaakt van Algemene Hoogtekaart Nederland 3 (AHN3) om de waterstromen te berekenen. De AHN3 is in 2017 definitief gemaakt. Sinds die tijd hebben in onze gemeente verschillende werkzaamheden plaatsgevonden, zoals het bouwen van woningen, het aanleggen van infrastructuur of andere objecten in de openbare ruimte. De situatie op de kaart in de viewer kan daardoor op sommige plaatsen afwijken van de huidige situatie. De op de kaart getoonde resultaten moeten dan met enige voorzichtigheid worden geïnterpreteerd. Dit is bijvoorbeeld het geval in Luchen fase 2 (Vlinderlaan e.o.) en in het plan Kasteeltuinen (Tureluur e.o.).