Lijkt het u leuk om andere bewoners te helpen met voorlichting geven over het besparen van energie en geld? Heeft u uw (huur)woning al extra verduurzaamd met maatregelen zoals radiatorfolie, ledlampen, tochtstrippen of andere maatregelen? En bent u bereid u verder te verdiepen in praktische besparende maatregelen voor woningen? Word dan ook als vrijwilliger Bespaar- en/of Energiecoach en help uw dorpsgenoten energie te besparen. In samenwerking met het EnergieHuis Slim Wonen bieden we u gratis workshops ‘Bespaar- en of Energiecoach worden’ aan! Doe mee en meld u aan!

Meld u aan

Meld u voor maandag 14 februari gratis aan via de website van het Energiehuis Slim Wonen: www.energiehuisslimwonen.nl/bespaar-en-energiecoach.

De opleiding tot bespaarcoach bestaat uit twee à drie avonden. Hier leert u vooral hoe er met eenvoudige maatregelen elektriciteit en gas te besparen is. Na afloop krijgt u een certificaat en bent u inzetbaar om voorlichting te geven over energie besparen. Het is dan ook mogelijk om de vervolgopleiding tot energiecoach te volgen. Daarmee kunt u zich verder verdiepen in het verduurzamen van woningen.