In juni 2019 is het Wijkontwikkelingsplan Braakhuizen-Zuid vastgesteld door de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo. Dit wijkontwikkelingsplan is opgesteld in overleg met verschillende bewoners en professionals uit de wijk.

Op 9 juli krijgen bewoners en geïnteresseerden de gelegenheid om mee te denken over de inrichting van de openbare ruimte rondom de St. Jozefkerk. Tevens worden enkele grotere projecten in dit wijkontwikkelingsplan toegelicht, zoals de ontwikkelingen rondom de St. Jozefkerk en het project Bleekvelden. Wij doen dit in 4 groepen omdat we gebonden zijn aan maximaal 25 bezoekers per keer, geheel conform de RIVM-richtlijnen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Wijkontwikkeling Braakhuizen-Zuid.

In onderstaand schema ziet u de tijdsblokken waarop de bijeenkomsten plaatsvinden.

Binnenkomst in de Borgh Bijeenkomst
15.15 uur 15.30 - 16.30 uur
16.15 uur 16.30 - 17.30 uur
18.15 uur 18.30 - 19.30 uur
19.15 uur 19.30 - 20.30 uur

 

Wat gaan we doen?

Alle bijeenkomsten starten in de Borgh met een informatieve film van ongeveer 30 minuten. Na de film is er in het dienstencentrum aan het St. Jozefplein (LEV-Gebouw) de gelegenheid om, in verschillende  lokalen, samen na te praten, vragen te stellen en uw ideeën en zorgen met ons en onze partners te delen over de volgende onderwerpen:

  1. Ontwikkelingen St. Jozefkerk
  2. Ontwikkelingen De Bleekvelden
  3. Openbare ruimte St. Jozefplein (omgeving kerk)
  4. Wijkontwikkelingsplan en algemene vragen

Wilt u een van de bijeenkomsten bijwonen? Meld u zich dan aan via wijkontwikkelingBZ@geldrop-mierlo.nl.

Tot slot

Voor het organiseren van een bijeenkomst moeten wij ons houden aan de geldende Coronamaatregelen. Daarom kunt u alleen deelnemen na schriftelijke aanmelding voor maximaal 2 personen. U ontvangt hiervan van ons een bevestiging, die dient als toegangsbewijs.

We verzoeken u zich aan de opgegeven tijd te houden en bij gezondheidsklachten thuis te blijven.