In Geldrop-Mierlo denken we na over de toekomst. Hoeveel ruimte hebben we in 2040 nodig om prettig te wonen en wat voor woningen denken we dan nodig te hebben? Waar willen we werken en waar spenderen we onze vrije tijd? Hoe blijven we goed bereikbaar en economisch aantrekkelijk voor ondernemers? Hoe zorgen we voor groene wijken en een duurzame leefomgeving? Wat willen we echt behouden en beschermen? En hoe zorgen we voor een veilige en gezonde samenleving waarin iedereen mee kan doen?

Deze vragen raken iedereen in Geldrop-Mierlo, jong en oud, nu en in de toekomst. Daarom kijken we vooruit, met iedereen in Geldrop-Mierlo die mee wil doen. Deze route op weg naar 2040 beschrijven we in de Omgevingsvisie.

Enquête invullen voor 18 april

Laat ons weten hoe u de toekomst van de gemeente Geldrop-Mierlo ziet. Op de projectwebsite www.geldrop-mierlo-opwegnaar2040.nl vindt u een uitgebreide enquête met vragen en stellingen over de toekomst van Geldrop-Mierlo. Via de knop ‘praat mee!’ kunt u vanaf 22 maart t/m 18 april uw mening geven, ideeën delen en meepraten over verschillende onderwerpen. Maar u kunt er ook uw eigen ideeën achterlaten. Of denk mee over ideeën die door anderen zijn ingebracht zodat we een idee kunnen laten groeien. Wanneer u foto’s, voorbeelden of tekeningen wilt delen kan dat door deze op te sturen naar omgevingsvisie@geldrop-mierlo.nl. Wij voegen ze dan toe aan de website. Zo wordt de toekomst van ons allemaal!

Liever op papier?

Download dan de pdf van de website en vul de enquête op papier in. U kunt hem mailen naar omgevingsvisie@geldrop-mierlo.nl of opsturen naar Postbus 10101, 5660 GA Geldrop-Mierlo.

Op de hoogte blijven?

Na 18 april blijven de resultaten zichtbaar op de website en ontvangt u een mail met de vervolgstappen. Om de mail te ontvangen moet u zich wel aanmelden voor de nieuwsbrief. Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor mails over de omgevingsvisie, verder zult u dus géén mail van ons ontvangen. De afzender van de mailing is geldrop-mierlo@losstadomland.nl.

Wandelaars in buitengebied Geldrop
Logo omgevingsvisie