De gemeente Geldrop-Mierlo helpt haar inwoners graag om hun energierekening te verlagen en hun wooncomfort te vergroten. Daarom stelt de gemeente maximaal 225 gratis energieadviezen (ter waarde van 300 euro) beschikbaar aan particuliere woningeigenaren.

Gratis en vrijblijvend advies

Bent u eigenaar van een particuliere woning op eigen grond (het energieadvies is helas niet geschikt voor VvE's)? Dan kunt u in aanmerking komen voor een gratis en vrijblijvend energieadvies. Maak een afspraak via www.winstuitjewoning.nl/bespaarplan-aanmelden. Een onafhankelijke expert bespreekt tijdens die afspraak met u de energiebesparende maatregelen waarin u geïnteresseerd bent, zoals zonnepanelen, vloer- en spouwisolatie, isolatieglas of een hybride warmtepomp. Dit advies wordt afgestemd op uw specifieke situatie. Vervolgens ontvangt u per e-mail een bespaarplan, inclusief op maat gemaakte offertes. Dit is volledig vrijblijvend: u zit nergens aan vast.

Voordelen van het bespaarplan

Het bespaarplan bestaat uit een advies door onafhankelijke expert. Het bevat ook een op maat gemaakt totaalplan met energiebesparingsmaatregelen voor je hele huis, van kruipruimte tot nok. Op verzoek zet de expert er concrete voorstellen in met een goede prijs/kwaliteitverhouding door inkoop op grote schaal. Vervolgens kunt u zelf kiezen of u de genoemde maatregelen wil laten uitvoeren door geselecteerde en betrouwbare vakmensen. Tot slot staat er in het bespaarplan ook informatie over financieringsmogelijkheden, btw-teruggave en beschikbare subsidies. Al met al kan dat leiden tot een flinke besparing op uw energierekening en meer wooncomfort

Procedure

De procedure om gratis en vrijblijvend energieadvies te ontvangen, verloopt als volgt:

1.           Meld u aan vóór 31 oktober 2021 via www.winstuitjewoning.nl.

2.           Maak een afspraak voor een adviesgesprek aan huis (dit is geen verkoopgesprek!).

3.           De onafhankelijke adviseur inspecteert uw huis, uiteraard conform de RIVM-coronarichtlijnen.

4.           Na het adviesgesprek ontvangt u een bespaarplan op maat met offertes.

5.           U kiest zelf met welke offerte(s) u akkoord gaat en wanneer u de maatregelen laat uitvoeren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Adviesteam van Winst uit je woning via advies@winstuitjewoning.nl of (023) 737 05 14 (op werkdagen bereikbaar).

Deze eenmalige actie is mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken. De gemeente Geldrop-Mierlo stelt 225 gratis adviezen beschikbaar, wees er dus snel bij. Inschrijven kan tot 31 oktober 2021.