Maandag 14 september 2020 start de Gemeente met de herinrichting van de Johan Peijnenburgweg. Het werkvak betreft de gehele Johan Peijnenburgweg tussen de kruispunten met de Mierloseweg en de Goorstraat. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de asfaltrijbaan, fietspaden en de kruispunten met de Molenstraat/Sluisstraat en de weg Bleekvelden. Op het kruispunt Molenstraat/Sluisstraat/Johan Peijnenburgweg wordt de verkeersregelinstallatie (VRI) vervangen door een nieuwe installatie. De werkzaamheden en noodzakelijke omleidingen gaan naar verwachting tot 27 november 2020 duren. 

Afsluitingen en omleidingen doorgaand verkeer

Vanaf maandag 14 september 2020 is de Johan Peijnenburgweg tussen de Mierloseweg en de Goorstraat afgesloten voor al het verkeer. Het doorgaande verkeer vanaf Rijksweg A67/Heeze richting Nuenen en Mierlo wordt omgeleid via de route Bogardeind-Emopad-Gijzenrooiseweg-Eindhovenseweg-Nieuwendijk-Mierloseweg en omgekeerd. Voor het fietsverkeer worden kleinschalige omleidingen ingesteld.

Bereikbaarheid De Bleekvelden

De Bleekvelden blijft bereikbaar via de route Goorstraat-Raadstraat-Sluisstraat-Baron van Tuyll van Serooskerkenstraat-Deelenstraat en Ter Borghstraat.

Totaalplan reconstructie Mierloseweg-Johan Peijenburg

De herinrichting Johan Peijnenburgweg maakt onderdeel van het totaalplan reconstructie Mierloseweg-Johan Peijnenburgweg. De reconstructie van de Mierloseweg vanaf de Peijnenburgweg tot de Nuenenseweg is gepland in de periode januari-Juni 2021.

Hier vindt u het ontwerp van het kruispunt Johan Peijnenburgweg/Molenstraat/Sluisstraat.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Willy van de Westerlo van de afdeling Ruimte. U kunt hem tijdens kantooruren bereiken via telefoonnummer (040) 289 38 93.

Kaartje herinrichting Johan Peijnenburgweg