De gemeente organiseert samen met Winst uit je Woning vanaf 23 oktober een grote inkoopactie voor isolatiemaatregelen en zonnepanelen. Deze actie is voor particuliere woningeigenaren met een grondgebonden woning. Hierdoor kunnen zij tegen lage kosten hun woning verduurzamen en hun energierekening verlagen. Ook kunnen huiseigenaren subsidies aanvragen, hun cv-systeem waterzijdig laten inregelen en advies aan huis krijgen over het nemen van energiebesparende maatregelen. Wij bieden lokale uitvoerders en installateurs graag de mogelijkheid om deze werkzaamheden uit te voeren.

Wie is Winst uit je Woning?

Al meer dan 9 jaar organiseert Winst uit je Woning inkoopacties van energiebesparende maatregelen. Ze hebben ondertussen met meer dan 100 bedrijven samengewerkt. De inkoopacties leveren veel werk op voor (lokale) isolatie- en installatiebedrijven. Vorig jaar is via deze inkoopacties meer dan 100.000 m2 isolatie aangebracht en zijn 2,5% van alle zonnepanelen op woningen in héél Nederland geplaatst.

Is uw bedrijf geïnteresseerd?

U kunt zich voor de inkoopactie inschrijven tot en met 4 oktober. Kijkend naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding wordt er een uitvoerder gekozen. Na 15 oktober krijgt u bericht van ons of u geselecteerd bent om mee te doen aan deze inkoopactie. Aanmelden kan via: https://winstuitjewoning.nl/samenwerken.

Zonnepanelen kopen via de gemeente

Wij zijn één van de 12 gemeenten die meedoen aan het zonnepanelenproject De Groene Zone. Woningeigenaren die deelnemen kunnen snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. Lees hier meer over de mogelijkheden.