Wilt u uw energierekening omlaag brengen door slim energie te besparen? Loop dan eens binnen tijdens de gratis inloopspreekuren van het EnergieHuis Slim Wonen. Iedere zaterdag zitten deskundige energiecoaches klaar om al uw vragen te beantwoorden over energiezuinig wonen.

De energiecoaches geven u voorlichting over alle mogelijke maatregelen die u helpen energie te besparen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, ventilatie en warmtepompen. Heeft u een eenvoudige vraag voor de energiecoaches? Elke zaterdag kunt u deze stellen tijdens het inloopspreekuur van 11.00 uur tot 13.00 uur. Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand kunt u binnenlopen bij D’n Intheek in Mierlo en iedere 2e en 4e zaterdag kunt u terecht in de bibliotheek in Geldrop.

Wilt u een langer en diepgaander gesprek over de mogelijkheden? Zorg er dan voor dat u via geldrop-mierlo@energiehuisslimwonen.nl een gratis afspraak maakt, zodat de energiecoaches alle tijd hebben om uw vragen tijdens het inlooppreekuur te beantwoorden. Voor een bedrag van € 10,- kan er ook een energiecoach bij u thuis langskomen. Deze afspraak kunt u aanvragen via de website www.energiehuisslimwonen.nl(externe link)