Op woensdag 20 november 2019 vindt voor de derde keer de Maatschappelijke Beursvloer Geldrop-Mierlo plaats.

De Beursvloer Geldrop-Mierlo wordt gehouden in het pand van de Rabobank Geldrop aan de Laan der Vierheemskinderen in Geldrop. De aanvang is 19.00 uur. Bedrijven, stichtingen en verenigingen die mee willen doen, kunnen zich eenvoudig aanmelden via www.beursvloergeldrop-mierlo.nl/aanmelden.

Maatschappelijke Beursvloer

Op de Maatschappelijke Beursvloer worden bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn en graag iets willen betekenen voor de lokale samenleving, gekoppeld aan maatschappelijke organisaties met een hulpvraag. Het aanbod van een bedrijf kan bestaan uit expertise, materialen, faciliteiten, netwerk openstellen en helpende handen. De maatschappelijke organisatie levert op haar beurt een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie. Zo ontstaat er een MATCH waar beide partijen baat bij hebben. Op www.beursvloergeldrop-mierlo.nl staat alle informatie over de Beursvloer Geldrop-Mierlo.

Organisatie Beursvloer

Voor de organisatie van de Beursvloer hebben de ondernemersverenigingen in de gemeente, de LEV-groep en de gemeente Geldrop-Mierlo hun medewerking toegezegd.

Het bestuur heeft de volgende personen bereid gevonden om als ambassadeur van deze beursvloer op te treden: Adri Geerts (voorzitter Gemini en Villagemarketing Geldrop-Mierlo), John van Veggel, (Ondernemend Geldrop-Mierlo), Susan van Schijndel (LEVGroep) en Peter Looijmans (wethouder gemeente Geldrop-Mierlo)

Bestuur Stichting Maatschappelijke Beursvloer Geldrop-Mierlo i.o., Jac van Zeeland (voorzitter), Mark van Schaijk (penningmeester),Ton van Happen (secretaris).