Bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen zich nog aanmelden voor de Beursvloer op woensdag 20 november.

Op woensdag 20 november 2019 om 19.00 uur vindt voor de derde keer de Maatschappelijke Beursvloer Geldrop-Mierlo plaats. De Beursvloer Geldrop-Mierlo wordt gehouden in het pand van de Rabobank Geldrop aan de Laan der Vier Heemskinderen in Geldrop. Bedrijven, stichtingen en verenigingen die mee willen doen, kunnen zich eenvoudig aanmelden.

Bedrijven koppelen aan maatschappelijke organisaties

Op de Maatschappelijke Beursvloer worden bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn en graag iets willen betekenen voor de lokale samenleving, gekoppeld aan maatschappelijke organisaties met een hulpvraag. Het aanbod van een bedrijf kan bestaan uit expertise, materialen, faciliteiten, netwerk openstellen en helpende handen. De maatschappelijke organisatie levert op haar beurt een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie. Zo ontstaat er een match waar beide partijen baat bij hebben. Lees meer informatie over de Beursvloer Geldrop-Mierlo.

Voor de organisatie van de Beursvloer hebben de ondernemersverenigingen in de gemeente, de LEV-groep en de gemeente Geldrop-Mierlo hun medewerking toegezegd.