Op vrijdag 14 mei (de dag na Hemelvaart) is de milieustraat op aangepaste openingstijden geopend, namelijk van 10.00 tot 17.00 uur. In verband met de coronamaatregelen en de verwachte drukte vragen wij u, indien mogelijk, uw bezoek aan de milieustraat op een andere dag te plannen.

De dag na Hemelvaart is het altijd erg druk op de milieustraat. Bovendien laten we minder bezoekers tegelijkertijd toe om de 1,5 meter afstand goed te kunnen waarborgen. Wij verzoeken u daarom, indien mogelijk, uw bezoek op een andere dag te plannen. Als u toch besluit de milieustraat op deze dag te bezoeken, houd dan rekening met wachttijden die kunnen oplopen tot 2 uur. In de extra uren tussen 10.00 en 13.00 uur is het vaak wat rustiger. Op zaterdag 15 mei verwachten we ook een grote drukte, houd hier rekening mee. Wij snappen dat het vervelend is om lang te moeten wachten, maar rekenen op uw begrip. 

Op de milieustraten houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. Dat betekent dat u bij uw bezoek aan de milieustraat verplicht bent om een mondkapje te dragen. Heeft u klachten zoals hoesten, verkoudheid of koorts dan mag u de milieustraat niet op. Lees hier meer over de extra coronamaatregelen die gelden op de milieustraten.