Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Projecten

Bouwprojecten Bouwprojecten kunnen groot zijn zoals de Centrumplannen voor Geldrop en Mierlo waar het gaat om het opknappen van de centra, het verbouwen van het gemeentehuis en het ontwikkelen van bedrijvenlocaties....

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Projecten

Bouwprojecten

Bouwprojecten

Bouwprojecten kunnen groot zijn zoals de Centrumplannen voor Geldrop en Mierlo waar het gaat om het opknappen van de centra, het verbouwen van het gemeentehuis en het ontwikkelen van bedrijvenlocaties. Daarnaast zijn er ook kleinere projecten zoals nieuwbouw of het opnieuw inrichten van een bedrijventerrein.

U vindt op deze pagina in de linkerkolom een overzicht van alle projecten die momenteel spelen in Geldrop-Mierlo. 

Groenprojecten

De groene omgeving van Geldrop-Mierlo wordt erg gewaardeerd door inwoners, toeristen en andere bezoekers. De gemeente vindt het dan ook belangrijk om te blijven investeren in de natuur en groen. De gemeente snoeit het hele jaar door, maar het meeste snoeiwerk vindt plaats in de winterperiode als het blad van de bomen en de struiken is. Aanplanting of vervanging van planten vindt plaats waar nodig. lees meer over Groenbeleid.

Wegwerkzaamheden

De gemeente is verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van openbare infrastructuur binnen de gemeente. Hieronder vallen asfaltwegen, klinkerwegen en onverharde wegen, pleinen, voetpaden en fietspaden. Ook is de gemeente verantwoordelijk voor viaducten, rotondes, speelplaatsen, verkeerslichten, verkeersborden, verkeerstekens, straatmeubilair en zitbanken.

U vindt bij actueel een overzicht van de actuele en geplande wegwerkzaamheden.