Gemeente Geldrop-Mierlo
Postbus 10101
5660GA
T: 14 040
E: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Colofon

Redactie: gemeente Geldrop-Mierlo, afdeling Publiekszaken, cluster Website- en Informatiebeheer Ontwerp website: DjustTechniek: Contentmanagementsysteem: Brein Dienstengids/productcatalogus: SDU Verwijzingen...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Colofon

Redactie: gemeente Geldrop-Mierlo, afdeling Publiekszaken, cluster Website- en Informatiebeheer

Ontwerp website: Djust
Techniek: Contentmanagementsysteem: Brein
Dienstengids/productcatalogus: SDU

Verwijzingen

Het is mogelijk dat via de website van de gemeente Geldrop-Mierlo toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De gemeente Geldrop-Mierlo heeft geen zeggenschap over deze websites en kan derhalve niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Copyright

De gemeente Geldrop-Mierlo behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van de gemeente Geldrop-Mierlo verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's, grafische voorstellingen en fotomateriaal. Niets uit de informatie mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.