Avond- en nachtwerk vanaf 18:00 uur t/m 06:00uur.

Op 19 en 20 mei gaan de werkzaamheden aan de Mierloseweg in de avond en nacht door. Het betreffen asfalteringswerkzaamheden op het gehele traject. De rijbaan, fietspaden en fietsstraat worden voorzien van de asfaltdeklaag. Mede door deze inspanning verwachten we het gehele werk conform planning 28 mei gereed te krijgen.

Afsluiting Peijenburgweg 20:00 uur tot 06:00 uur

Het gedeelte Peijnenburgweg tussen Goorstraat en Mierloseweg is in de nachten van 19 en 20 mei tussen 20:00 uur en 06:00 uur afgesloten al het verkeer voor het aanbrengen van de asfaltdeklagen op de fietspaden en het kruispunt Mierlosweg/Peijnenburgweg.

Omleidingen doorgaand verkeer

Het doorgaande verkeer van Mierlo in de richting van Eindhoven en omgekeerd wordt tijdelijk omgeleid via een grootschalige omleiding via de Geldropseweg-Brandevoortsedreef- Provincialeweg N270/A270-Collse Hoefdijk-Nuenenseweg-Wielewaal-Helze-Nieuwendijk en omgekeerd. Voor het fietsverkeer worden kleinschalige omleidingen ingesteld. Het doorgaande verkeer rijksweg A67/Heeze richting Nuenen/Mierlo wordt omgeleid via Bogardeind-Emopad-Gijzenrooiseweg-Eindhovenseweg-Nieuwendijk.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Willy van de Westerlo, afdeling Ruimte, te bereiken via telefoonnummer (040)-289 38 93.

Werkzaamheden aan de Mierloseweg