Voor speeltuin “De Viking” in Braakhuizen-Zuid is de gelijknamige stichting dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden die zich in willen zetten voor het beheer en de exploitatie van de speeltuin.

De stichting zoekt zowel een voorzitter, secretaris als penningmeester die er samen met een groep enthousiaste vrijwilligers voor zorgen dat de speeltuin kan blijven draaien. Zonder een voltallig bestuur bestaat namelijk de kans dat de speeltuin minder open is, of in het ergste geval zelfs moet sluiten. Om ervoor te zorgen dat de kinderen uit Geldrop-Mierlo en omgeving in deze speeltuin kunnen blijven spelen, is aanvulling van het bestuur dus hard nodig.

Aanmelden

Ben jij, of ken jij iemand die zich graag in wil zetten om deze mooie voorziening open te houden? Meld je dan nu aan als bestuurslid! Dit kan door een mailtje te sturen aan voorzitterdeviking@gmail.com.

Meer informatie

Je kunt meer informatie over de speeltuin, de stichting, en de verschillende bestuursfuncties vinden op de website van de stichting(externe link).