In 2022 zijn er weer prachtige prestaties geleverd door sporters en vrijwilligers die in Geldrop-Mierlo wonen en/of sporten. We hebben met elkaar weer veel plezier beleefd, fijn getraind en uiteraard ook prestaties geleverd op sportgebied. Al deze prestaties worden gevierd tijdens het Sportgala 2022 op 24 maart 2023 in de Weeffabriek in Geldrop.

Meld jouw sportkampioen aan

Tijdens het Sportgala 2022 worden verschillende kampioenprestaties, groot en klein, in het zonnetje gezet. Hierbij wordt niemand uitgesloten, want inclusief sporten is super belangrijk. Daarom is het van het grootste belang dat zoveel mogelijk inwoners van Geldrop en Mierlo hun sportkampioen aanmelden.

Meld nu jouw sportkampioen van 2022 aan voor één van de volgende categorieën:

  1. Gouden sportvrijwilliger
  2. Talent t/m 18 jaar van het jaar
  3. Sporter/Sportteam van het jaar
  4. Sportcoach van het jaar
  5. Sportinitiatief van het jaar

Het betreft inclusief sporten. Hierin wordt ook de Unieke Sporter meegenomen. Bij onder andere talent t/m 18 jaar van het jaar worden ook Unieke Sporters meegenomen. Dit geldt ook voor Sporter/Sportteam van het jaar. Niemand wordt uitgesloten. Inclusief sporten is ontzettend belangrijk.

Informatie en aanmelding

Uitgebreide informatie over de categorieën en het aanmeldformulier vindt u op www.leefgeldrop-mierlo.nl/sportgala(externe link). Het aanmelden van sportkampioenen kan tot 1 februari 2023.