UPDATE: In verband met te weinig aanmeldingen, gaat de cybercrime training 'Digitaal Veilig' voor ondernemers helaas niet door. Degenen die zich hebben aangemeld, ontvangen persoonlijk nog een bericht. 

Het originele nieuwsbericht leest u hieronder.

Op donderdag 21 november organiseren we van 20.00 tot 21.45 uur een cybercrime training ‘Digitaal Veilig’ voor ondernemers.

Cybercrime is helaas voor veel MKB-ondernemers een toenemend probleem. Kom naar de gratis cybercrime training 'Digitaal Veilig' en leer wat u en uw medewerkers kunnen doen om het risico op cybercrime te verkleinen. Deze training is zowel voor MKB-ondernemers die hun onderneming in de gemeente Geldrop-Mierlo hebben, als voor hen die in onze gemeente wonen maar ergens anders een onderneming hebben.

Cybercrime

De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting. De schade bij een cyberincident kan groot zijn. Denk alleen al aan de kosten voor herstel of vervanging van uw website, programma's of data, maar ook aan omzetverlies en reputatieschade. Zorg dat uw bedrijf of winkel geen slachtoffer wordt.

Digitaal Veilig

In de workshop leert u meer over cybercrime en hoe u zich hiertegen kunt wapenen. U krijgt inzicht in wat er op dit moment speelt bij MKB-bedrijven. U kunt rekenen op praktische preventietips die u direct kunt toepassen. Daarbij gaat het niet per se over ingewikkelde technische oplossingen, maar vooral over eenvoudig te nemen maatregelen en uw eigen gedrag om de digitale veiligheid te verbeteren. 

Training

De training vindt plaats op donderdag 21 november, van 20.00 tot 21.45 uur in het pand van Rabobank Geldrop (Laan der Vier Heemskinderen 7, Geldrop). 

Programma

19.45 uur: Inloop

20.00 uur: Opening en welkomstwoord loco-burgemeester Jeucken

20.15 uur: Training 'Digitaal Veilig'

21.45 uur: Afsluiting

Aanmelden

Hebt u interesse? Meld u aan door te mailen naar veiligheid@geldrop-mierlo.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname aan de training is gratis.