In de straat Beneden Beekloop (26 tot en met 38b) is een appartementencomplex aanwezig, gebouwd in de jaren vijftig. Op de begane grond zijn/waren enkele commerciële en horecafuncties aanwezig. Het plan is om het hele pand te moderniseren, waarbij we de bestaande karakteristiek in stand houden. De meeste commerciële functies op de begane grond vervangen we door appartementen. Aan de achterkant verwijderen we een deel van de bebouwing om extra buitenruimte te creëren voor de appartementen.

Aan de voorkant willen we het openbaar gebied flink verbeteren. We voegen groen worden toe, voor de appartementen realiseren we tuintjes. Ook voegen we extra parkeerplaatsen toe. We willen het pand zelf sterk verduurzamen door zonnepanelen te plaatsen, gevel- en dakisolatie toe te passen en andere, aanvullende duurzaamheidsmaatregelen toe te passen. Het bouwplan past nagenoeg in het geldende bestemmingsplan.

Bent u geïnteresseerd in de huur van een appartementen wendt u zich dan via een e mail tot Verhuurkantoor Myhousing info@myhousing.nl.