Dit is de officiële website van de gemeente Geldrop-Mierlo. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Alle informatie die u ons geeft, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we alleen waarvoor u ze heeft gegeven.

Colofon

Deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van het cluster communicatie van de gemeente Geldrop-Mierlo.

Auteursrechten

De gemeente Geldrop-Mierlo heeft het auteursrecht alle informatie op deze website, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Het is niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Geldrop-Mierlo en onder bronvermelding gemeente Geldrop-Mierlo

Andere websites

Deze website bevat verschillende links naar andere (externe) sites. De gemeente is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

 

Gemeentelijke regelgeving

Via deze website kunt u de gemeentelijke regelgeving, zoals verordeningen inzien. Hierbij geldt dat de publicatie van deze teksten geen bekendmaking vormt in de zin van de Gemeentewet of Algemene wet bestuursrecht. Alleen de door de gemeente gedrukte stukken hebben een officieel karakter. Bij verschillen tussen de elektronische tekst en de gedrukte tekst prevaleert de gedrukte tekst.