Hoe werkt het?

I.v.m de huidige situatie met het coronavirus kunt u online geen afspraak maken. Bel ons voor noodzakelijke afspraken. Wij beoordelen of het noodzakelijk is om naar het gemeentehuis te komen. Voor ieders gezondheid doen we ons best zoveel mogelijk telefonisch af te handelen. Bedankt voor uw begrip.

Bel (040) 289 38 93 voor een afspraak

Wat moet ik doen?

Afspraakformulier invullen

In het afspraakformulier geeft u aan waarvoor u een afspraak maakt. Kies een datum en tijdstip en vul uw contactgegevens in. U kunt maximaal 3 weken vooruit een afspraak plannen.

Afspraak voor meerdere personen

Wilt u voor meerdere personen 1 afspraak maken? Om bijvoorbeeld met het hele gezin een identiteitskaart aan te vragen? Selecteer het product dan 4 keer bij ‘Aantal’.

Afspraak voor meerdere producten

Wilt u voor meerdere producten of diensten een afspraak maken? Klik dan na het selecteren van uw eerste product op ‘Ik wil nog een activiteit toevoegen’.

Product of dienst staat er niet bij

Staat het product of de dienst waarvoor u een afspraak wilt maken niet in het formulier? Bel dan tijdens kantooruren om een afspraak te maken naar telefoonnummer (040) 289 38 93

Wat kost het?

Het maken van een afspraak is gratis. De eventuele kosten van een product of dienst kunt u vinden op de pagina van het product.