Wat is er nodig voor een bruisend en sociaal Mierlo?

We willen allemaal dat Mierlo een bruisend en gezellig dorp is en blijft. Een dorp waar mensen naar elkaar omkijken en waar er echt iets te beleven valt. Hoe krijgen we dat samen voor elkaar? En wat voor soort ontmoetingsplekken en locaties heb je dan nodig? Tussen 15 augustus en 15 september kunt u uw mening laten horen. 

Wat is nodig om fijn te kunnen wonen in Mierlo? Waar hebben Mierlonaren behoefte aan als het gaat om ontmoeten? En welke invulling willen zij geven aan maatschappelijke locaties? De gemeente Geldrop-Mierlo wil samen met inwoners een integraal plan maken voor het maatschappelijk vastgoed in Mierlo.

Op pad in Mierlo

Samen met een aantal Mierlonaren hebben we plannen gemaakt om zoveel mogelijk inwoners te betrekken en mee te laten denken. Met ansichtkaarten, bierviltjes, lego, een kersentour en heuse toerbus gaan wij van tussen 15 augustus en 15 september op pad om in gesprek te gaan met inwoners.

We hebben onze plannen verbeeld in een visuele toergids Open toergids (PDF, 2MB)

Laat uw mening horen  

In de periode van 15 augustus tot en met 15 september zijn er verschillende mogelijkheden om uw mening te geven. U kunt uw mening laten horen door: 

  • Op verschillende locaties in Mierlo tussen 15 augustus en 15 september een QR-code te scannen. Via deze code komt u terecht bij een aantal vragen over wat er nodig is in Mierlo. Ook kunt u aangeven wat u van de huidige plekken vindt. Wilt u weten waar? Bekijk dan de toergids. 
  • Op donderdag 9 september naar onze “bonte bus” te komen tijdens de weekmarkt op het Molenplein.  
  • Op zondag 12 september naar onze “bonte bus” te komen tijdens het Monumentenfestival. We gaan dan graag met u in gesprek. 

Vragenlijst

U kunt de vragenlijsten ook direct invullen door de onderstaande links te volgen.

Wat gaan we doen met de informatie die we ophalen? 

De informatie die we ophalen in dit traject gebruiken voor het formuleren van het toekomstig integraal vastgoedbeleid voor de gemeente Geldrop-Mierlo. Ook wordt de informatie meegenomen in het opstellen van de Omgevingsvisie. Nu gaat het over ontmoeten, op 20 september praten we graag met u over andere thema’s in Mierlo.

Voor meer informatie over de Omgevingsvisie kijk op Geldrop-Mierlo op weg naar 2040

Vragen?

Als u aanvullende vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Suzanne Baars. 
s.baars@geldrop-mierlo.nl

0402893893 

Werktijden: Ma t/m Do 9.00-17.00