In de podcastserie "De Geldrop-Mierlo podcast" komen verschillende onderwerpen aan bod. De burgemeester of een van de wethouders gaat in gesprek met de inwoners of organisaties over actuele thema's en relevante onderwerpen.

Op de hoogte blijven van de Podcastserie "De Geldrop-Mierlo podcast? Dat kan via Spotify en Apple podcast

Spotify  Apple podcast Google podcast 

 

Aflevering 8

Wethouder Frans Stravers in gesprek met Bart Klomp, beheerder van de Landgoed en Kasteel Geldrop. 

 

Aflevering 7

Wethouder Mathil Sanders gaat in gesprek met voormalig journalist van het Eindhovens Dagblad Corrie de Leeuw en student journalistiek Maartje Beks over positieve gezondheid, inclusie, nieuws en media. Dit is de tweede aflevering in een serie van afleveringen over positieve gezondheid en inclusie.

Aflevering 6

Wethouder Peter Looijmans in gesprek met Marieke Driessen van Uniek sporten en voorzitter van de Sportraad Yvar de Weert over sport, sportverenigingen en sport toegankelijk maken voor iedereen.

 

Aflevering 5

Wethouder Frans Stravers in gesprek met John van den Meerakker (o.a. voorzitter wijkvereniging Hulst-Skandia & organisator van griezelig Geldrop-Mierlo) over verbindende activiteiten in een wijk, sociale cohesie, omkijken naar elkaar en samen een wijk zijn. 

Aflevering 4

Wethouder Mathil Sanders  gaat in gesprek met beleidsmedewerker Kelly Vlieks en Maria Grijpsma (verpleegkundig en schrijfster) over positieve gezondheid en inclusie. Dit is de eerste aflevering in een serie van afleveringen over positieve gezondheid. 

 

Aflevering 3

Wethouder Mathil Sanders in gesprek met Joost Lobée (directeur Campaen) en Benjamin van Tiggelen (medeoprichter Buurtwonen) over wonen, zorgen en aandacht voor de ouderen in de samenleving.

 

Aflevering 2 

Wethouder Frans Stravers gaat in gesprek met Sander Waterschoot over wat Geldrop-Mierlo nu Geldrop-Mierlo maakt?  In 20 minuten spreken zij over een mix van onderwerpen: van de straat waarin zij zijn opgegroeid tot cultuur en van evenementen tot jongerenwerk.

Aflevering 1 

Op woensdag 15 maart 2023 gaan we weer stemmen. Er zijn dan twee verkiezingen: voor de Provinciale Staten en voor de Waterschappen. Maar waarom gaan we kiezen? Wat zijn de keuzes die we moeten gaan maken? En waarvoor kiezen we precies? In deze podcast spreekt burgemeester Jos van Bree een aantal betrokkenen bij de aankomende verkiezingen. Willemien Soetens, projectleider verkiezingen van Geldrop-Mierlo. Ralph van Ierland, kandidaat Statenlid voor D66 en Simon Wessels, kandidaat Waterschap De Dommel.

Luister via je favoriete podcast platform of via de player: