In de podcastserie "De Geldrop-Mierlo podcast" komen verschillende onderwerpen aan bod. De burgemeester of een van de wethouders gaat in gesprek met de inwoners of organisaties over actuele thema's en relevante onderwerpen.

Op de hoogte blijven van de Podcastserie "De Geldrop-Mierlo podcast? Dat kan via Spotify en Apple podcast

Spotify (externe link) Apple podcast (externe link)Google podcast (externe link)

Aflevering 4

Wethouder Frans Stravers in gesprek met John van den Meerakker (o.a. voorzitter wijkvereniging Hulst-Skandia & organisator van griezelig Geldrop-Mierlo) over verbindende activiteiten in een wijk, sociale cohesie, omkijken naar elkaar en samen een wijk zijn. 

Aflevering 3

Wethouder Mathil Sanders in gesprek met Joost Lobée (directeur Campaen) en Benjamin van Tiggelen (medeoprichter Buurtwonen) over wonen, zorgen en aandacht voor de ouderen in de samenleving.

 

Aflevering 2 

Wethouder Frans Stravers gaat in gesprek met Sander Waterschoot over wat Geldrop-Mierlo nu Geldrop-Mierlo maakt?  In 20 minuten spreken zij over een mix van onderwerpen: van de straat waarin zij zijn opgegroeid tot cultuur en van evenementen tot jongerenwerk.

Aflevering 1 

Op woensdag 15 maart 2023 gaan we weer stemmen. Er zijn dan twee verkiezingen: voor de Provinciale Staten en voor de Waterschappen. Maar waarom gaan we kiezen? Wat zijn de keuzes die we moeten gaan maken? En waarvoor kiezen we precies? In deze podcast spreekt burgemeester Jos van Bree een aantal betrokkenen bij de aankomende verkiezingen. Willemien Soetens, projectleider verkiezingen van Geldrop-Mierlo. Ralph van Ierland, kandidaat Statenlid voor D66 en Simon Wessels, kandidaat Waterschap De Dommel.

Luister via je favoriete podcast platform of via de player: