Steeds meer mensen zien de energierekening stijgen, ook in Geldrop-Mierlo. De gemeente wil mensen helpen die door de stijging hun energierekening niet meer kunnen betalen.

Verminderen Energielasten

Als extra ondersteuning voor huishoudens met een laag inkomen is ook het project ‘Verminderen Energielasten’ gestart. Bespaarcoaches van het EnergieHuis Slim Wonen komen bij u thuis langs om te kijken wat u het beste in uw huis kunt doen om energie te besparen. Zij nemen een aantal kleine energiebesparende producten mee die gelijk aangebracht kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan tochtstrips, radiatorfolie of ledlampen. Een bezoek van de bespaarcoaches is gratis voor huurders en woningeigenaren met een laag inkomen. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Gebruik het aanmeldformulier hieronder. De bespaarcoaches gaan in januari beginnen met het inplannen van de afspraken.

Aanmeldformulier

Are you trying to save energy yet?

Download the flyer: How to save energy.

Hulp op maat

Heeft u moeite met rondkomen en meer ondersteuning nodig dan het aanbod vanuit Verminderen Energielasten? De gemeente staat voor u klaar met de aanpak Hulp op maat. Kijk voor meer informatie op: https://www.geldrop-mierlo.nl/hulp-op-maat

Voor iedereen

Heeft u geen laag inkomen, maar wilt u toch een gesprek met een bespaarcoach van het EnergieHuis Slim Wonen. Kijk voor uw mogelijkheden op https://www.geldrop-mierlo.nl/energiehuis-slim-wonen.