Parkeren in Mierlo

In Mierlo kunt u op bijna alle plaatsen gratis parkeren. Alleen bij Huize Bethanië/dokterscentrum aan de Heer van Scherpenzeelweg heeft u een parkeerschijf nodig (blauwe zone). Lees meer over het parkeren in de blauwe zone.
 

Parkeren in Geldrop

In het centrum van Geldrop kunt u op een aantal parkeerplaatsen gratis parkeren. Dit kan achter het postkantoor, achter het gemeentehuis op De Meent, achter het Weverijmuseum en op het parkeerterrein bij het kasteel. De parkeerplaats bij het politiebureau en een deel van het parkeerterrein De Meent is een parkeerschijfzone (blauwe zone).
Op andere locaties in het centrum van Geldrop moet u betalen. U betaalt van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 tot 18.00 uur.  
Het tarief voor het parkeren is € 0,70 per uur, met een maximaal tarief van € 2,80.- per dag. Het tweede uur is gratis. Het gratis tweede uur is uiteraard niet van toepassing indien sprake is van een beperking van  de maximaal toegestane parkeerduur van één uur. Hier kunt u maximaal één uur parkeren. Locaties met een beperking van de parkeerduur zijn onder andere Bogardeind en Langstraat en staan aangegeven op de betaalautomaat en in uw parkeerapp.

Lees meer over het (betaald) parkeren in het parkeerbeleid. Op het kaartje ziet u waar u kunt parkeren in het centrum van Geldrop.

Download hier kaart betaald parkeren Centrum Geldrop (juli 2019).

Parkeren ziekenhuis St. Anna

Het parkeerterrein van het St. Anna ziekenhuis is niet van de gemeente. Hier gelden andere parkeertijden en –tarieven. Kijk voor meer informatie op de website van het St. Anna ziekenhuis
 

Gratis bewaakte fietsenstalling in Geldrop

Op het parkeerterrein Achter de Kerk, naast de Albert Heijn vindt u de gratis fietsenstalling. De stalling is altijd open. Er is bewaking op woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur en tijdens evenementen

Andere mogelijkheden

Bussen naar Geldrop of Mierlo

 • Lijn 21 rijdt vanuit Valkenswaard, Heeze en Leende naar het St. Anna ziekenhuis en het centrum van Geldrop.
 • Lijn 24 rijdt rechtstreeks tussen station Eindhoven en station Helmond met haltes in Geldrop en Mierlo. 
 • Lijn 324 rijdt tussen station Eindhoven en Geldrop.
 • Lijn 320 rijdt tussen station Eindhoven en station Helmond (via Lierop en Someren) en stopt op een aantal plaatsen in Geldrop.

  U vindt de haltes en de recente dienstregeling op de website van Bravo.
   
 • Buurtbus lijn 255 gaat van Geldrop St. Anna ziekenhuis naar Budel via Heeze, Leende en Soerendonk.
 • Buurtbus lijn 266 gaat van Geldrop St. Anna ziekenhuis naar Deurne via Heeze, Someren, Asten.

  Lees meer over de haltes en de actuele dienstregelingen op de website van de buurtbus.

Treinstation Geldrop

Aan de rand van het centrum in Geldrop vindt u het treinstation. Actuele vertrektijden kunt u vinden op de website van de NS.