Doe mee met de QR-puzzeltocht Voor de draad ermee en vertel ons hoe het zit met de geschiedenis van Geldrop. Maak kennis met Kat Oen. De kat die je meeneemt op een erg leuke interactieve QR-puzzeltocht in en rond het centrum van Geldrop, langs prachtige gebouwen waar we enorm trots op zijn. Voor jong en oud, een unieke ervaring doordrenkt met geschiedenis, cultuur en natuurlijk plezier!

Speur jij met ons mee?

Onze huis Kat Oen wil graag met je kennis maken. Ontdek samen met Kat Oen een aantal prachtige gebouwen in en rond het centrum van Geldrop die een rol spelen in onze geschiedenis. Beantwoord korte vragen en kraak zo de kluis. Kom op, voor de draad ermee.

Zo loop je langs Kasteel Geldrop, de St. Brigidakerk, Station Geldrop, het Anna ziekenhuis, Villa Van Agt, het Weverijmuseum en de Weeffabriek waar je een beloning krijgt.

Start puzzeltocht

De start van de puzzeltocht Voor de draad ermee is bij de entree van Landgoed Kasteel Geldrop aan de Helze 8 in Geldrop. Je ziet daar een bord van Kat Oen met daarop een QR-code waarmee je de puzzeltocht kunt starten. Erg leuk als je mee wilt doen. Om dit spel te spelen heb je een mobiele telefoon of tablet met internet nodig.

De QR-puzzeltocht Voor de draad ermee is gemaakt door verKENjestad in opdracht van de gemeente Geldrop-Mierlo en in samenwerking met Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo.

Alvast veel plezier!